Редактор: e-mail: Кадър: БТВШансовете за кабинет са много малки. Честно ще е

...
Редактор: e-mail: Кадър: БТВШансовете за кабинет са много малки. Честно ще е
Коментари Харесай

Плевнелиев: Шансовете за кабинет са много малки. Дано Василев, Петков и Денков останат в българската политика

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: БТВ

" Шансовете за кабинет са доста дребни. Честно ще е изборите да са 2 в 1 ". Това съобщи в предаването " Лице в лице " по БТВ президентът на България в интервала 2012 - 2017 година Росен Плевнелиев.
" Дали Българска социалистическа партия е верният избор за трети мандат? Разбира се, че не, само че Радев нямаше различен късмет. С оглед на идващите президентски избори, той нямаше по какъв начин да обърне тил на партията, която го издигна за президент. Ако беше избрал Мая Манолова вместо Българска социалистическа партия, това щеше да е демотивиращо за социалистите. Шансовете България да има кабинет са доста дребни, оскъдни. Демократична България неслучайно бяха сюрпризирани. Ако те поддържат Българска социалистическа партия, знаят, че ще падне електоралната им поддръжка.
Отиваме към избори, почтен метод е те да бъдат 2 в 1. Това е по-честният вид към българските гласоподаватели. Изборите на 11 юли бяха рекордно ниски откъм изборна интензивност ", сподели той.
Той изрази поддръжката си към трима от министрите в служебния кабинет на Стефан Янев. " Бих се радвал хора като Кирил Петков, Асен Василев, проф. Николай Денков да останат в българската политика. Това са сполучливите министри на това служебно държавно управление и биха били сполучливи във всяко едно държавно управление. Това са хора, които си схващат от работата, вършат го добре и на интернационалната сцена. Бих се радвал да продължт в българската политика. Но да знаят, че славата е краткотрайна. Рейтинът е висок, само че би трябвало да се пази с работа. Кирил Петков ще се веселя да има повече работа в българското държавно управление. Вижте Гърция с добър младеж от Харвард като Мицотакис ", разяснява Плевнелиев.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР